Voorwaarden


Artikel 1
.
De afspraken tussen verhuurder en huurder zijn gebaseerd op de mailcorrespondentie zoals die tussen huurder en verhuurder heeft plaatsgevonden. Dit is meteen de schriftelijke bevestiging en is tevens rechtsgeldig. In de hierna volgende artikelen noemen we deze mailcorrespondentie het huurcontract.

Artikel 2.
Pandan House ligt in de oostelijke regio van Bali, Amlapura. Deze regio heeft een gelijknamige hoofdstad. Naast deze stad ligt Tirtagangga waar een voormalige radja een “waterpaleis” heeft. Op loopafstand, in de banjar Pandan, ligt Pandan House.

Artikel 3.
Het huurcontract geeft aan welke ruimten in Pandan House wordt verhuurd.

Artikel 4.
Inbegrepen bij de huur zit het dagelijks ontbijt, het gebruik van de veranda, de tuin, het meubilair en de gebruiksgoederen in de verhuurde ruimte.

Artikel 5.
Tegen betaling kunt u gebruik maken van de telefoon, internet/e-mail, was- en strijkservice en de auto met chauffeur. De gastvrouw kan, tegen betaling, zorgen voor uw eten en drinken. Pandan House heeft daarnaast een "vaste" masseur. Hij komt uit de omgeving van Pandan House en verricht tegen betaling uitstekende massages.

Artikel 6.
De accommodatie wordt verschillende keren per week schoongemaakt. Uw bed wordt elke dag opgemaakt. De accommodatie beschikt over beddengoed en handdoeken.

Artikel 7.
De huurder dient zich als een goede gast te gedragen en geen overlast te geven aan andere mensen. Indien de huurder iets beschadigd, is hij verantwoordelijk voor de schade.

Artikel 8.
Indien de huurder door ziekte of onmacht de huurovereenkomst wil annuleren, dan hanteren we het volgende:
a. een maand of langer voor vertrek: u bent 30% van het totale bedrag verschuldigd
b. een maand maar niet korter dan een week voor vertrek: u bent 40% van het totale bedrag verschuldigd
c. een week of korter voor vertrek: u bent dan 50% van het totale bedrag verschuldigd.

Artikel 9.
U komt zelf aan op Pandan House of u wordt opgehaald door een auto met chauffeur. De huur van de auto is inclusief chauffeur, benzine en aantal kilometers.

Artikel 10.
Uw boeking wordt bevestigd door minimaal 50% van de overnachtingskosten aan te betalen. Dit deel dient in Nederland betaald te worden en u ontvangt een bevestiging per e-mail zodra het bedrag is ontvangen. Het resterende bedrag dient voldaan te worden aan uw gastheer in Bali op de dag van aankomst in Pandan House (in Euro’s of tegen de dagkoers in IDRP).

Artikel 11.
Het huurcontract geeft de verhuurperiode aan en er wordt inzichtelijk aangegeven wat de kosten zijn van overnachtingen en autohuur.

Markt
Disclaimer