Bungalow Fonkel 1

Pandan House


De bungalow Fonkel 1 ligt in de banjar “Pandan”. Klik op de foto's aan de rechterkant om ze te vergroten.

De bungalow heeft een grote veranda waar op twee plaatsen zitmeubels staan die plaats geven aan maximaal acht personen. U heeft een mooi uitzicht over het terrein en de omgeving.

De bungalow heeft twee grote slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een twee persoonsbed met een kledingkast, een stoel en een tafel. Omdat de temperatuur niet al te heet is in de bungalow (ook omdat de locatie op 800 meter hoogte van de zeespiegel ligt), zijn er plafondventilatoren in de slaapkamers.

Elke slaapkamer heeft een fantastische badkamer met een douche, wastafel en een toilet.

De woonkamer heeft een eethoek en twee plaatsen waar u kunt zitten. Een televisie met dvd apparatuur en een audio set biedt de mogelijkheid om naar beeld te kijken en om naar muziek te luisteren. De gehele voorgevel is van glas, zodat u ook binnen van het uitzicht kunt genieten.

De achterkant van de bungalow heeft een enorme keuken. Hier staan kasten voor de gastvrouw, een eettafel en een bureau met een computer zodat u ook uw memorystick kunt gebruiken om via de computer uw foto’s te bekijken of zelfs een cd te branden.

De accommodatie is uitermate geschikt voor het verblijf van een gezin. De combinatie van de tuin, het zwembad en de bungalow is geweldig. Kinderbedden kunnen in de slaapkamers bijgezet worden. De gastvrouwen en gastheer zullen u enorm verwennen, zij houden van kinderen en vinden het erg leuk om op uw kinderen te passen of om met hen te spelen.

De gidsactiviteit is voor u als gast gratis, Pandan House kan zorgdragen voor een auto die u kunt huren zodat uw chauffeur u op geweldige leuke plekken kan brengen. De huur van de auto bedraagt € 35,- per dag inclusief chauffeur en benzine. De gastvrouw kan geweldig koken. Als u wilt kunt u kijken hoe zij het eten voorbereidt, u kunt samen met haar de inkopen op de markt doen en u kunt haar de recepten vragen. De gastheer (hij is gids en chauffeur) kan met u gaan wandelen in de buurt, op bezoek gaan bij Balinese gezinnen/scholen/ziekenhuis en op een paar minuten loopafstand is er het prachtige waterpaleis van Tirtagangga.

Veel is dus mogelijk, we proberen u zoveel mogelijk van de echte Balinese cultuur te laten verkennen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bungalow te huren voor twee personen (geheel of gedeeltelijk). Meer prijzen vindt u hier.