Auto Service


Pandan House
beschikt over een eigen auto die bemand wordt door een van uw gastheren. Deze auto heeft airconditioning, twee voorstoelen, twee midden stoelen en een achterbank. Totaal zeven zitplaatsen inclusief die voor de chauffeur. Als u met zes mensen deze auto wilt huren, dan is er weinig ruimte voor bagage. U kunt dan alleen uw handbagage meenemen. Maakt u gebruik van deze auto voor vier mensen, dan zit u erg gemakkelijk en ieder tweetal heeft of een eigen bank of een eigen stoel. Als u gebruik wilt maken van deze servicedienst als u aankomt op het vliegveld, dan kan dit. U moet echter rekening houden met het feit dat u per persoon een koffer heeft en wat handbagage. De auto is dan geschikt voor drie tot vier personen.

Indien u met meerdere personen bent, dan kunt u ook, via Pandan House een tweede of derde auto huren. De gastheer heeft een organisatie in de regio opgericht voor chauffeurs met een auto die u kunt huren. Deze organisatie zorgt ervoor dat de kwaliteit van de auto en het rijgedrag van de chauffeur goed is. Zij hebben ook een licentie om zich te verhuren. Deze organisatie zorgt ervoor dat zij elkaar werk toe delen. Het huren van een auto is altijd inclusief de chauffeur en de benzine, ongeacht de kilometers. U kunt bij uw gastheer aangeven wat u wilt. Misschien wilt u zelfs een bromfiets of fiets huren.

Bij een transfer naar het vliegveld rijdt de chauffeur de heenweg met de gast(en) en de terugweg zonder de gasten. Heen is een rit van drie uur, de chauffeur heeft een wachttijd bij het vliegveld en de rit terug is ook drie uur. Voor een transfer van of naar het vliegveld betaalt de gast om deze reden een dagtarief. Voor het wegbrengen of ophalen van gasten naar andere verblijfslocaties wordt rekening gehouden met de heen- en terugreistijd van de chauffeur.

Ook is het mogelijk om, als u geen gast bent van Pandan House, met de gastheer een tour te maken op Bali voor één of meerdere dagen. Hij is dan uw gids en kan u veel vertellen over Bali en u naar interessante plekken brengen. De chauffeur haalt u dan bij uw accommodatie op en brengt u weer terug op het einde van uw tour.

De prijzen voor het huren van een auto bedragen € 40,- (tegen dagkoers IDRP) voor een hele dag.